PRVIJENAC U DERBIJU

Hajdukov spasitelj pohvalio je suigrače, jer su odigrali 'muški', ali i ukazao na problem koji im se događa u zadnjim utakmicama

06.05.2021 u 08:11

Bionic
Reading

U zaostaloj utakmici 22. kola Hrvatski Telekom Prve lige, Hajduk i Dinamo su na Poljudu odigrali 1:1, a svoje viđenje derbija dao je strijelac pogotka domaćina Marko Livaja

Marko Livaja postigao je svoj prvi pogodak u derbijima s Dinamom, ujedno i svoj prvi gol na Poljudu, u utakmici koja je završila rezultatom 1:1.

Zabio je Livaja za izjednačenje u 44. minuti pri vodstvu gostiju, a pokazalo se da je to bio i konačni rezultat derbija u kojem je Hajduk u sudačkoj nadoknadi imao veliku priliku za sva tri boda.

'Odigrali smo mušku utakmicu, u prvom poluvremenu smo bili možda bolji od njih, ali napravili smo grešku kod njihovog gola i te greške moramo svesti na minimum. To nam se događa već par utakmica, imamo još mjesta za napredak, imamo dosta mladih igrača koji su se dobro snašli i koji igraju jako dobar nogomet', rekao je Livaja za hajduk.hr.

Hajduk - Dinamo 1:1, 22. kolo HT Prve lige, (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal

'Žao nam je malo što nismo uzeli sva tri boda jer imali smo ovu priliku u zadnjoj minuti kada smo pogodili prečku, ali na koncu možemo biti zadovoljni onim što smo pokazali', dodao je Hajdukov napadač.

Četiri kola prije kraja prvenstva Dinamo je na vrhu ljestvice sa 75 bodova, sedam više od drugoplasiranog Osijeka. Treća je Gorica sa 56, a četvrta Rijeka sa 52. Hajduk ima 48 bodova i nalazi se na petom mjestu.

  • +33
Hajduk - Dinamo, 22. kolo HT Prve lige, 2020/21. Izvor: Reuters / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Hajduk - Dinamo 1:1, 22. kolo HT Prve lige (izjave trenera) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal