riječ trenera

Damir Krznar nije skrivao istinu te je pohvalio Hajduk i otkrio čime su ga Bijeli iznenadili

05.05.2021 u 20:31

Bionic
Reading

Dvoboj nogometaša Hajduka i Dinama, koji je u srijedu odigran na Poljudu završio je 1:1, a radilo se o zaostaloj utakmici 22. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Dinamo je poveo u 16. minuti pogotkom Lovre Majera, a izjednačio je Marko Livaja u 44. minuti.

Nogometaši Dinama ipak nisu uspjeli i četvrti put ove sezone pobijediti Hajduk, no i ovih 1:1 zadovoljavaju trenera Modrih Damira Krznara.

'Ne možemo biti zadovoljni, tražili smo pobjedu, ali ovo je realan rezultat. U prvom poluvremenu Hajduk je bio bolji unatoč našem vodstvu, u nastavku smo kontrolirali utakmicu, ali da smo ga zabili možda i ne bi bilo realno - rekao je trener Dinama Damir Krznar za Arenasport.

Jesu li Modri bili fizički previše iscrpljeni s obzirom na velik broj utakmica i stalni ritam od dvije utakmice tjedno?

'Stajali smo strpljivo u bloku, zadnjih 15-20 minuta utakmice bilo je puno trke i jurnjave, run'n'gun, polijegalo je na pod 18 igrača po završetku. Mislim da je 1:1 realan ishod', kaže Krznar.

Hajduk - Dinamo 1:1, 22. kolo HT Prve lige (izjave trenera) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal

'Hajdukov vezni red napravio je puno toga u destrukciji, a onda nam je bio i problem u organizaciji igre. Ali ne zamjeram ništa momčadi, ovo je bila utakmica viška, imamo sedam bodova prednosti i sve je pod našom kontrolom', dodao je Dinamov trener i najavio nedjeljni derbi protiv Rijeke.

'Već dugo na Rujevici nemamo dobar rezultat i to je razlog više da se idemo tamo potući i završiti tu teoriju oko osvajanja prvenstva'.

Hajduk - Dinamo 0:1 (Lovro Majer, 17) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal
Hajduk - Dinamo 1:1 (Marko Livaja, 44) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal
  • +33
Hajduk - Dinamo, 22. kolo HT Prve lige, 2020/21. Izvor: Reuters / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Novi sportski paket MAXtv usluge – MAX Arena 2

MAXtv usluga bogatija je za novi sportski paket, MAX Arena 2, koji korisnicima donosi vrhunske sportske sadržaje. Hrvatski Telekom kontinuirano širi svoju programsku ponudu kako bi korisnicima u svakom trenutku nudio kvalitetan i atraktivan sadržaj, a novi sportski paket MAX Arena 2 donosi upravo to – MAX Arena 2 sadržava Arenasport 7-10 kanale koji nude još više uzbuđenja uz premium sportska natjecanja Lige prvaka, Europske konferencijske lige, dodatnih utakmica NBA, portugalske i francuske lige, i sve to uz HD kvalitetu slike. Više informacija OVDJE.

>