NIJE ZVIJEZDA, ALI...

Hajdukov poučak: I Partizan može baciti kalendare u smeće

27.12.2011 u 11:38

Bionic
Reading

Iako je do 2012. godine preostalo još samo četiri dana i za očekivati je da dobar dio kućanstava već ima pripremljene nove kalendare, u Beogradu muku muče što s kalendarima Partizana koji su postali - passe!

Hajduk je svoju sramotu imao s kalendarima za 2012. godinu na kojima je izbrisana zvijezda, a i Partizan sad muku muči što s kalendarima za iduću godinu nakon velikih promjena u klubu. Istina, na Partizanovom grbu se i dan danas ponosno kočoperi crvena zvijezda kao podsjetnik na neka prošla vremena, no zato je dio čelnika kluba smijenjen ili je odstupio, a na kalendaru koji je u prodaji baš se ta lica smiješe navijačima s prvih listova.

Podsjetimo, sportski direktor Mladen Krstajić je smijenjen nakon javnih i vrlo žestokih kritika na račun predsjednika kluba Dragana Đurića i njegovih suradnika, a nedugo zatim ostavku je, kao znak principa i vjernosti, dao i trener Aleksandar Stanojević. Zanimljivo, baš se fotografije tog dvojca, objavio je i beogradski Mondo, nalaze na siječanjskom listu kalendara.

Iako sumnjamo da će Partizan, poput Hajduka, povući kalendare s tržišta, ipak ostaje činjenica da su oni i prije dolaska Nove godine postali - passe!