NEPROMIŠLJENI KEK

Hajdukov grb izazvao kaos na utakmici Rijeke i Kopra

10.07.2016 u 17:17

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke i Kopra u subotu su na Rujevici igrali prijateljsku utakmicu, a nakon bolje igre, potpuno zasluženo, s 2:0 slavili su domaćini

Rijeka je generalku uoči početka nove prvenstvene sezone imala na svojoj Rujevici a u goste joj je stigao slovenski Koper.

No umjesto da se dan nakon pobjede i dobre igre Kekove momčadi priča o nogometu, u nedjelju se prepričavala situacija iz 68. minute.

Naime, pri izlasku s terena član Kopra, Senijad Ibričić, ali i bivši igrač Hajduka te ljubimac Torcide od koje je svojevremeno i primio trofej Hajdučko srce, skinuo je dres Kopra. Ispod njega je imao majicu s grbom omiljenog mu kluba.

U tom trenutku reagirala je i publika, ali i trener domaćih Matjaž Kek koji je potom - po riječima Andyja Bare, glavnog operativca slovenskog kluba - umjesto da smiruje situaciju, dolio ulje na vatru povicima 'vodite ga van'. Goste iz Kopra potom su zasuli upaljačima i uvredama, a tko zna kako bi sve završilo da nije intervenirala policija. A trebala je to biti prijateljska utakmica...

Naravno, ovakav stav prema splitskom klubu razljutio je i Torcidu, koja će sada, sigurni smo - još žešće dočekati momčad s Kvarnera. Njihov dvoboj na rasporedu je u 6. kolu MAXtv prve lige, odnosno 20. kolovoza.