Dajaku slavi

Hajdukov džoker sve zaprepastio koliko dana nije zabio gol: Ovo je za moju obitelj!

14.08.2023 u 09:32

Bionic
Reading

Nakon što je Hajduk u 4. kolu SuperSport HNL-a na Poljudu lako nadigrao Slaven Belupo 3:0, priča dana svakako je Leon Dajaku

Iako je dva gola za Hajduk zabio kapetan Bilih Marko Livaja ipak je priča dana 22-godišnji Leon Dajaku koji je zabio prvijenac za splitski klub.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Za konačnih 3:0 Dajaku je zabio preciznim udarcem s nekih 18 metara nakon asistencije Odjidje. Za njega je to bio poseban trenutak…

'Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. U prvom poluvremenu imali smo dobre prilike uz jedan poništeni pogodak. U drugom poluvremenu odrađene su poneke zamjene i podigli smo pritisak. Nakon prvog pogotka utakmica se otvorila i mirno smo je završili', kazao je Leon nakon utakmice koji je na poseban način proslavio svoj prvi gol za Hajduk.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

'Da, bio je to veliki trenutak za mene. Dugo nisam postigao pogodak, 600 dana', dodao je krilni napadač Hajduka rođen u Njemačkoj.

Taj podatak, obzirom da je napadač, mnoge je zaprepastio. Ali Dajaku je očito dobro znao koliko je trajala crna serija i čekao je i čekao.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Naglasio je kako gol posvećuje svojoj obitelji koja je u Njemačku, gdje je igrači stasao, stigla s Kosova.

'Ovaj pogodak je za mene i moju obitelj'.

Nekoliko riječi mladi nogometaš kazao je i o uzvratnoj utakmici protiv PAOK-a koju igraju u četvrtak:

'Bit će to teška utakmica. U prvoj utakmici (0:0) smo imali puno dobrih prilika i mislim da na temelju toga i današnje utakmice možemo graditi samopouzdanje prije tog ogleda', kazao je Dajaku koji je uoči Slavena imao problema s ozljedom jer ga je mučila.

  • +30
Hajduk - Slaven Belupo, SuperSport HNL, 13.8.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Standings provided by Sofascore