Prometno u Splitu

Hajduk u zadnji tren Dinamu pred nosom oteo veliko pojačanje; na Poljud stiže zamjena za Marija Vuškovića

31.08.2021 u 17:40

Bionic
Reading

Hajduk je doveo Marca Fossatija iz Monze, a u zadnji tren stiže i Nikola Katić koji je bio velika želja Dinama

Hajduk je u zadnjim trenucima prijelaznog roka pronašao zamjenu za Marija Vuškovića koji je otišao na posudbu u HSV. Bijeli su sve dogovorili s Nikolom Katićem koji dolazi na jednogodišnju posubdu iz Rangersa, a zadovolji li struku u Splitu, Hajduk će ga moći otkupiti idućeg ljeta.

Katić je u Rangerse stigao na ljeto 2018. godine iz Slaven Belupa, a škotski ga je velikan tada platio 2.3 milijuna eura. Krenuo je dobro i za Rangerse ukupno skupio 59 nastupa u kojima je zabio šest golova, te upisao tri asistencije, no prošle sezone su ga namučile ozlijede pa je pao u drugi plan. Ove je sezone odigrao samo 72 minute i sada u HT Prvoj ligi želi vratiti formu.

Katić ima ugovor do 2023. godine, a prema Transfermarktu vrijedi 1.6 milijuna eura. Bijelima dodatno zadovoljstvo može predstavljati i činjenica da su ga ugrabili ispred nosa najvećem rivalu Dinamu koji se nedavno povezivao s Katićem. Modri su u potrazi za braničem zbog brojnih ozljeda u ekipi, a Katić je spominjan kao moguće rješenje.

Na kraju je ipak izgleda otišao u Hajduk koji je danas potpisao i trogodišnji ugovor s veznjakom Marcom Fossatijem koji je već bio na posudbi u klubu prošle sezone. Fossati je iz Monze stigao besplatno.

Pogledajte još jednom najbolje golove sedmog kola HT Prve lige.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.