burno u splitu

Hajduk smjenjuje Nadzorni odbor, a zapravo je potrebna ozbiljna čistka u svlačionici

22.08.2018 u 10:20

Bionic
Reading

Udruga Naš Hajduk potvrdila je kako će biti održani prijevremeni izbori za Nazdorni odbor 15. prosinca, no do kraja prijelaznog roka morat će se splitski klub riješiti mnogih nezadovoljnih i nezainteresiranih igrača...

Hajduk prolazi svoju najveću krizu posljednjih godina, o čemu svjedoče tek dva osvojena boda u HT Prvoj ligi u prva četiri kola, sukobi između Zorana Nižića i sportskog direktora Saše Bjelanovića te uprave, nezadovoljstvo navijača i komorna atmosfera u nedjelju na Poljudu protiv Gorice.

  • +16
Hajduk - Gorica, 4. kolo HT Prve lige, 2018/19. Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX

Burno je u Splitu ovih dana, a Udruga Naš Hajduk potvrdila je kako će se održati prijevremeni izbori za Nadzorni odbor 15. prosinca nakon svega što se dogodilo pa će uskoro neki novi ljudi voditi posrnuli splitski klub.

Presjednik Uprave Jasmin Huljaj stao je uz trenera Željka Kopića i odbio njegovu ostavku, što se ne pamti u Splitu. Utakmica protiv Intera za vikend pokazat će je li to bio dobar potez ili je mladi stručnjak trajno izgubio autoritet u svlačionici.

Hajduk će se do kraja prijelaznog roka morati pokušati riješiti brojnih nezadovoljnih i nezainteresiranih igrača. Prije svega Nižića, Futacsa i Memolle, u utorak izbačenih iz momčadi i koji sada treniraju s B postavom splitskog kluba i nastupat će u drugoj ligi.

Hajduk - Gorica 0:2 (4. kolo 2018./19., 19.8.) Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Said je divljačkom reakcijom i crvenim kartonom protiv Gorice pokazao da je izgubio strpljenje i bilo bi vjerojatno najbolje da potraži novu destinaciju, a ni drugi stranci ne oduševljavaju pa ako je ikako moguće Hajduk bi se trebao zahvaliti Fomitschowu i Lopezu te razmisliti ima li smisla dovlačiti strance upitne kvalitete u srebrnoj nogometnoj zemlji koja je neiscrpnih izvor talenata.

U svakom slučaju, burno će biti u Splitu i sljedećih dana, a gostovanje u Zaprešiću moglo bi smiriti strasti ili dodatno zakomplicirati život svima u klubu...