BIZARNI DIZAJN

Novi dres bivšeg kluba Stipe Pletikose ostavio cijeli svijet bez riječi

22.08.2018 u 06:38

Bionic
Reading

U nogometnom klubu Rostov toliko su bili oduševljeni što je skupina navijača mahala tepihom na tribinama da su napravili dres s tepih uzorkom i već ga prodaju...

Rostov na Donu ostao je u lijepom sjećanju Stipi Pletikosi koji je četiri godine proveo u ovom gradu i postao jedna od klupskih legendi.

Hrvatska reprezentacija pobijedila je na SP-u u Rusiji u Rostovu Island, a sada sa istog stadiona dolazi pomalo bizarna priča.

Naime, klub koji je bio iznenađujući viceprvak Rusije pod Berdijevom 2016. godine toliko je bio impresioniran skupinom navijača koji su na stadion došli navijati mašući s tepihom u svojim rukama da se odlučio za bizaran potez.

Naime, izradio je četvrti komplet klupskih dresova s tepih uzorkom i dao ih u prodaju, u nadi da će više navijača doći na tribine šireći ovu šalu. Također, uvjereni su da tepih donosi sreću, jer su s njim na stadionu pobijedili utakmicu protiv Jeniseja s 4:0 i skočili na četvrto mjesto ljestvice.

Nažalost, s obzirom da klub koristi tri kompleta za natjecateljske utakmice teško je vjerovati da će se igrači Rostova s tepihom na tijelu pojaviti na travnjaku, ali svejedno je ovaj dizajn ostavio svijet bez riječi te pokazao da Rusi znaju biti itekako duhoviti...