četiri godine na novoj tv

Utakmice Hrvatske bez komentara Drage Ćosića: HRT izgubio bitku za nogometnu reprezentaciju

21.08.2018 u 20:39

Bionic
Reading

Nova TV je potvrdila kako će u sljedeće četiri godine ekskluzivno prenositi sve službene utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na svim natjecanjima, uključujući i Europsko prvenstvo 2020. godine, kao i kvalifikacije za SP u Kataru 2022. godine...

SP u Rusiji bio je oproštajno natjecanje za Vedrana Ćorluku, Marija Mandžukića i Danijela Subašića, a mogla bi biti i zadnja nogometna smotra na kojoj je uz nastup naših nogometaša išao i komentar Drage Ćosića.

  • +74
SP u nogometu, finale: Hrvatska - Francuska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Naime, HRT ne samo što je izgubio Ligu nacija i Euro 2020. godine, već i kvalifikacije za SP u Kataru na kojem će Hrvatska braniti srebro.

Nova TV je potvrdila da preuzima pravo na prijenose Dalićeve Hrvatske u službenim utakmicama.

Prenosit će utakmice kvalifikacija za UEFA Europsko prvenstvo 2020., kvalifikacije za FIFA Svjetsko nogometno prvenstvo 2022., utakmice UEFA Europskog prvenstva 2020., kao i UEFA Ligu nacija.

Tako je HRT nakon izgubljenih prava na velika rukometna natjecanja ostao i bez prava na najgledanije sportske prijenose u Hrvatskoj, utakmice nogometne reprezentacije i to je bolan udarac te dokaz da se javna televizija danas više ne može nositi s komercijalnima...