euforija u bernu

Švicarci strahuju od Dinama i zazivaju Federera: Glad i volja odlučit će tko će u Ligu prvaka

22.08.2018 u 09:58

Bionic
Reading

Trener Gerardo Seoane i kapetan Steve von Bergen smatraju da Young Boys može proći Dinamo i ući u Ligu prvaka samo pametnim pristupom, a ne bezglavnom jurnjavom prema naprijed...

Aktualni prvak Švicarske dobio je novog trenera u novoj sezoni, ali rezultati su i dalje odlični pa Young Boys s optimizmom čeka dvoboj u Bernu ove srijede protiv Dinama u kojem će pokušati ostvariti što bolji rezultat pred uzvrat na Maksimiru.

'Čeka nas veliki izazov. Igramo protiv višestrukog prvaka, momčadi koja je navikla pobjeđivati. Sve će oči biti u nas uprte navečer. Trebat će nam koncentrirani nastup u obje utakmice da bismo ušli u Ligu prvaka,' izjavio je trener Gerardo Seoane pa naglasio:

'Za nas utakmice s Dinamom nisu teret, nego prilika. Želimo pritisak pretvoriti u energiju, kao što to radi Roger Federer. Glad i volja bit će ključni faktori. Momčad gori za ovom šansom protiv kluba iz Zagreba.'

'Ne smijemo krenuti na sve ili ništa od samog početka, a mlade igrače moramo malo prikočiti,' upozorava kapetan Steve von Bergen i zaključuje:

'Ulazak u Ligu prvaka bila bi kruna našeg rada.'

Utakmica počinje u 21 sat.

  • +11
Liga prvaka, 3. pretkolo: Dinamo - Astana Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL