NOVOSTI NA POLJUDU

Hajduk se za Rijeku priprema bez šestorice igrača, treninzima se priključuje novo pojačanje - dron!

09.11.2021 u 12:06

Bionic
Reading

Bez šestorice igrača koji su dobili reprezentativne pozive nogometaši Hajduka su se vratili treninzima. Trener Valdas Dambrauskas na njima neće moći računati na Marka Livaju, Davida Čolinu, Stipu Biuka, Marina Ljubičića, Janija Atanasova i Kristiana Dimitrova

Livaja konkurira za A reprezentaciju Hrvatske koja igra kvalifikacijske susrete za Svjetsko prvenstvo s Maltom u gostima te s Rusijom u Splitu.

Čolina, Biuk i Ljubičić u konkurenciji su za nastup za U-21 reprezentaciju Hrvatske koja igra kvalifikacijske susrete za Europsko prvenstvo s Estonijom na domaćem terenu te s Austrijom u gostima.

Atanasov je dobio poziv izbornika Sjeverne Makedonije za kvalifikacijske susrete za Svjetsko prvenstvo u kojima će odmjeriti snage s Armenijom u gostima te s Islandom na domaćem terenu.

Dimitrov konkurira za reprezentaciju Bugarske koja s Ukrajinom u gostima igra prijateljski ogled, a zatim gostuje u Švicarskoj u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Novi trener Bilih igračima je nakon pobjede nad Hrvatskim dragovoljcem dao dva dana odmora, a osobno skoknuo do Šibenika kako bi uživo pogledao Rijeku, sljedećeg protivnika svoje momčadi.

Litavac je poznat kao trener koji radi detaljne pripreme utakmica, posvećen je analizi protivničke igre, ali i treninga vlastite momčadi. Taj stil rada donio je i određene novosti na Poljudu. Jedna od njih je snimanje treninga dronom iz zraka što podrazumijeva i dodatni angažman tehnički osposobljenog osoblja.

Koliko će novo pojačanje pomoći Bilima pokazat će vrijeme.