poljud će gorjeti

Hajduk potvrdio sjajnu vijest: Ovakav se derbi s Dinamom čekao više od desetljeća!

21.04.2018 u 11:41

Bionic
Reading

Iz Hajduka su potvrdili kako su rasprodane apsolutno sve ulaznice koje su bile u slobodnoj prodaji za nedjeljni derbi s Dinamom (Arenasport 3, 17h) pa će ključna utakmica završnice HT Prve lige bez sumnje biti igrana u fantastičnoj atmosferi...

Dinamo i Hajduk nisu igrali derbi koji odlučuje završnicu domaćeg prvenstva više od čitavog desetljeća i u Splitu očekivano vlada velika euforija uoči nedjeljnog okršaja.

  • +11
HT Prva liga, 22. kolo: Dinamo - Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Splitski klub potvrdio je da su prodane sve ulaznice koje su bile u slobodnoj prodaji, a do ispunjenja punog kapaciteta stadiona ostale su tek ulaznice namijenjene gostujućim navijačima, kao i sigurnosna mjesta sektora B.

Nema sumnje, derbi će se igrati u fantastičnoj atmosferi u kojoj će Hajduk tražiti trijumf kojim bi se približio na samo dva boda zaostatka i potpuno zakomplicirao borbu za naslov prvaka, dok Dinamu remi ili pobjeda jamče mirnijih zadnjih pet kola.

Dinamo - Hajduk 0:1 (22. kolo 2017./18., 18.2.), sažetak Izvor: tportal.hr / Autor: Youtube

Splićani su svoju posljednju titulu prvaka HT Prve lige osvojili 2005. godine, dok je Dinamo nakon toga nanizao 11 naslova, a onda prepustio domaći tron Rijeci prošle sezone. Ove godine Kopićeva momčad pokazala se kao najopasniji suparnik 'modrima' i sada to mora potvrditi pred svojim navijačima.

Hrvatski Telekom, vodeći hrvatski davatelj televizijskih usluga uljepšat će ovaj derbi prvim izravnim prijenosom u 4K tehnologiji na kanalu Arena Sport 3, na MAXtv-u. Utakmica počinje u 17 sati, a uoči utakmice emitirat će se i specijalna emisija uživo na kanalima Arena Sport 1 i 3.

Hajduk - Dinamo 2:2 (13. kolo 2017./18., 21.10.), sažetak Autor: YouTube