prvi trening među 'bilima'

Bradarićeve riječi po povratku na Poljud oduševit će navijače Hajduka: Moj cilj je borba za prvo mjesto

04.09.2019 u 09:28

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac, Filip Bradarić, možda je i najveće ovoljetno pojačanje splitskog Hajduka. Istina, nije Bradaić u vlasništvu kluba s Poljuda, jer stigao je 'samo' na posudbu, ali njegovo iskustvo itekako će pomoći Burićevoj momčadi, koju još uvijek trese euforija nakon pobjede u derbiju nad Dinamom

Nakon više od četiri i pol godine, jer Poljud je napustio u veljači 2015., Filip Bradarić odradio je prvi trening s Bijelima na poljudskom stadionu. U utorak poslijepodne priključio se suigračima i treneru Damiru Buriću.

'Dobio sam jako puno poruka podrške. Emocije rade još i sada. Izuzetno sam sretan i zadovoljan, želim da sve što prije počne i da pričam na terenu', poručio je dvadesetsedmogodišnji veznjak u video razgovoru po dolasku na Poljud.

A onda je rekao ono što će se Hajdukovim navijačima najviše dopasti.

'Sigurno je da me veseli zadnja utakmica protiv Dinama, gdje su momci pokazali karakter i zasluženo pobijedili. Tom utakmicom su pokazali da Hajduk može puno. Svi pričaju o kvalifikacijama za Ligu prvaka sljedeće godine, a ja mogu reći da sam se došao boriti za prvo mjesto. To je moj cilj'.

Zajedno s njim, hajdukovcima se predstavio i Ivan Bulos, novopridošli napadač koji je među Bijele stigao u posljednjim trenucima prijelaznog roka. Punom trenažnom procesu vratio se i Stanko Jurić koji je zbog ozljede morao pauzirati više od mjesec dana.

  • +19
Hrvatski telekom Prva liga, 7. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX