nepopustljivi splićani

Hajduk ide na sastanak s HNS-om oko reprezentacije na Poljudu, ali s jasnim stavom

22.06.2019 u 18:36

Bionic
Reading

U ponedjeljak će biti održan sastanak predstavnika HNS-a i grada Splita na temu održavanja utakmice Hrvatske i Mađarske na Poljudu. Prisustvovat će i ljudi iz Hajduka koji nemaju namjere popustiti u svojim stavovima...

Organizacija utakmice Hrvatske i Mađarske u listopadu na Poljudu pretvorila se u neočekivanu sapunicu, a sljedećeg tjedna postat će jasnije kako će završiti.

Naime, u Hajduku su se naljutili što je HNS na svoju ruku donio odluku da će se igrati susret u Splitu, uslijedile su burne reakcije svih uključenih strana pa priopćenje Splićana u kojem su praktički najavili kako nemaju namjere sudjelovati u organizaciji tog susreta.

Ove subote iz Hajduka su naglasili kako će se u ponedjeljak sastati s predstavnicima HNS-a i grada Splita na tu temu, ali nisu promijenili svoje stavove.

'Klub je spreman aktivno sudjelovati na sastanku u ponedjeljak na Poljudu isključivo s ciljem razgovora o prvim koracima prema transparentnijim i poštenijim odnosima prema svim klubovima, s ciljem otklanjanja godinama gomilanih problema. Tek kad se te promjene počnu događati, odnosno kad se uvjerimo da čelnici HNS-a konačno s riječi prelaze na konkretna djela, HNK Hajduk je spreman preuzeti aktivnu ulogu u procesu organizacije odigravanja neke od sljedećih utakmica naše reprezentacije,' stoji na službenoj stranici kluba.

Situacija se mora riješiti do kraja lipnja, a plan B je prebacivanje utakmice na Maksimir.