I TO BESPLATNO

Hajduk dovodi igrača koji je Italiju zavio 'u crno', Splićani brži od Dinama?!

13.09.2023 u 23:07

Bionic
Reading

Iskusni sjevernomakedonski nogometni reprezentativac Aleksandar Trajkovski (31) postat će novi igrač Hajduka, objavili su italijanski mediji Calciomercato i Tuttomercato.

Kako su objavili talijanski sportski listovi u svojim digitalnim izdanjima, Trajkovski je bio na meti Dinama i Hajduka, ali je na kraju Makedonac izabrao Splićane i u četvrtak bi trebao obaviti liječnički pregled prije potpisa ugovora.

U Hajduk dolazi kao slobodan igrač jer mu je istekao ugovor s Al-Fayhom iz Saudijske Arabije, a ostaj poznat po nastupima za Palermo, ali i po golu kojim je Italiji uništio nade o nastupu na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Već se okušao u HNL-u, kada je kao 17-godišnjak 2010. godine došao u Inter Zaprešić iz skopske Cementarnice. U sezoni 2010/11 HNL-a odigrao je samo deset utakmica, te postigao tri gola uz četiri asistencije.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Napustio je Inter prije 19. rođendana, pa je potpisao za Waregem u Belgiji, a igrao je još za Mechelen, Palermo, Mallorcu, Aalborg i za spomenuti klub iz Saudijske Arabije.

Igra na poziciji lijevog krila, iskoristiv je i kao zadnji vezni, ali i kao klasični napadač. Vidjet ćemo, ako se transfer uistinu i dogodi, gdje će ga trener Leko koristiti.