nogometna fešta

Hajduk će u Varaždinu imati veliku podršku, očekuje se dolazak tisuću navijača

26.07.2022 u 13:00

Bionic
Reading

U subotu s početkom u 21 sat u Varaždinu je na rasporedu utakmica 3. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između Varaždina i Hajduka (MAXSport 1, MAX TV)

Sve video sažetke SuprSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Prodaja ulaznica za splitske navijače započinje danas (13 sati) i trajat će do četvrtka u 20 sati. Ulaznice se mogu nabaviti na Poljudu u Odjelu za članstvo. Domaćin je za navijače Hajduka osigurao tisuću ulaznica na Južnoj tribini.

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list ili putovnica).

Interes je velik te se očekuje da će Bijeli u Varaždinu imati jednako bučno podršku kao i u prvom kolu na gostovanju kod Istre.

I Varaždinci očekuju veliku podršku navijača.

Ulaznice su u Varaždinu krenule u prodaju jutros i moći će kupiti se radnim danom od 10 do 14 sati u klupskim prostorijama te u subotu, na dan utakmice od 12 sati na Ticket Pointu. O prodaji karata u popodnevnim satima, obavijest će uslijediti naknadno.

  • +9
SuperSport HNL, 2. kolo: Istra 1961- Varaždin, 22.7.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL

'Za ovu utakmicu bit će otvoren cijeli kapacitet stadiona, a ulaznice su personalizirane te će biti vršena provjera podataka uz osobnu iskaznicu! Djeca do 5 godina imaju besplatan ulaz', naglasili su iz varaždinskog kluba. 

>> Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.