PRETVARA SE U SAPUNICU

Hajduk brzo reagirao na 'podbadanje' svojeg igrača, no ima li takva suradnja uopće više smisla?

06.12.2018 u 13:26

Bionic
Reading

Hajduk će novčano kazniti svojeg igrača Ahmeda Saida zbog kratke objave na društvenoj mreži, a tko zna kako će na to reagirati kontroverzni ofenzivac splitske momčadi

Ljubav između ganskog golgetera i Hajduka sve je bliže konačnom kraju. Said je već par puta svojim istupima i ponašanjem dizao živce navijačima i čelnicima kluba pa je pitanje trenkutka kada će ova veza puknuti.

Najnoviji 'sukob' dogodio se kada to nitko nije očekivao. Hajduk je ispao u četvrtfinalu Kupa od Osijeka, a Saida nije bilo među 18, jer navodno nije još bio dovoljno spreman.

Nakon ispadanja iz toga natjecanja, preko društvene mreže oglasio se kontroverzni golgeter. Uz fotografiju s treninga Hajduka napisao je '100% fit...' te dodao mojije koji sugeriraju 'da je bolje da šute, jer lažu'.

Nije trebalo dugo čekati na reakciju s Poljuda, Said će zbog takvog istupa biti novčano kažnjen, a koliko će morati uplatiti u blagajnu Hajduka još nije poznato. No sigurno ni taj iznos dugo neće biti tajna.

  • +4
Said glavom u lice udara Kahlinu Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Said ima ugovor s 'bilima' do ljeta 2020., no sve je jasnije da se neće toliko zadržati u splitskom prvoligašu u koji je stigao u srpnju 2016.

Ne bi bilo ništa čudno da Ganac u zimskom prijelaznom roku da 'petama vjetar'. U Hajduku baš i nemaju previše izbora, Saida nisu uspjeli primiriti, tempiranu borbu nije dobro imati u svlačionici bez obzira na kvalitetu koju posjeduje, ali isto tako čelnicima ne pada na pamet da ga puste bez značajnije odštete.

Treba zajedno sjesti za stol i dogovoriti što je najbolje za obje strane, a to po svemu dosad neće biti lako.

  • +5
Osijek - Hajduk, 1/4 finale Kupa, 5. 12. 2018. Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL