OTVORENO O SUIGRAČIMA

Guti: Stranci ne cijene što znači igrati za Real

12.11.2009 u 10:54

Bionic
Reading

Uz Raula i Casillasa, jedan od domaćih igrača s najdužim stažem u madridskom Realu je Guti. Ove sezone veznjak Reala nije baš po volji treneru Pellegriniju, a u tome mu neće pomoći ni posljednje izjave medijima u kojima tvrdi da strani igrači ne shvaćaju što znači igrati za klub kao što je Real Madrid

Predsjednik madridskog Reala Florentino Perez vjerojatno neće sa simpatijama doživjeti posljednji intervju veznjaka 'kraljevskog kluba' Gutija koji je ovaj dao za Intereconomia TV. Naime, dugogodišnji vezni igrač Reala trenutno se nalazi na ledu nakon što je javno kritizirao trenera Pellegrinija, da bi se sad obrušio na strane suigrače, a još i priznao da voli zaružiti do kasno navečer.

Opisujući svoj odnos s trenerom Pellegrinijem, Guti je bio kratak.

'U jednoj smo čudnoj situaciji koja je teška za mene i njega', smatra veznjak Reala te je odapeo strelice prema strancima koji igraju u klubu:

'Neki inozemni igrači jednostavno ne razumiju i ne cijene vrijednosti Real Madrida.'

U ovom trenutku Gutijeva sudbina je nepoznata. Mnogi španjolski mediji nagađaju da je na izlaznim vratima, no ovakav ga intervju sigurno ne čini poželjnim u svlačionici. No, da to ne bude sve, Guti se potrudio s još pokojom pikanterijom iz svog života.

'Ja sam osoba koja živi puni život. Volim se noćima zabavljati sa svojim društvom. Kad budem imao 60 godina, sigurno neću odlaziti u disko i biti do šest ujutro, no sada to činim', završio je Guti.