ZA ZAGRIJAVANJE...

Grujić opet zablistao, prvi trofej za kapetana Lovrena

21.07.2016 u 10:31

Bionic
Reading

Dejan Lovren i njegov Liverpool uspješno su završili engleski dio priprema i bez primljenog gola u četiri dvoboja odlaze na američku turneju, a hrvatski stoper podigao je i prvi pokal u svojoj igračkoj karijeri

Dejan Lovren je odigrao (jedan od samo trojice) svih 90 minuta protiv Huddersfielda, a obzirom da je povijest oba kluba do visoke mjere obilježio legendarni trener Bill Shankly organizatori su odlučili pobjednika nagraditi trofejem s imenom legende.

Golove u pobjedi redsa 2:0 pred 24 tisuće navijača su zabili (opet) Grujić koji je jedno od najugodnijih iznenađenja priprema, te Moreno s bijele točke uoči isteka dvoboja. Kapetansku vrpcu ponio je Lucas Leiva koji je dogovorio sve uvjete (Liverpoolu bi trebalo pripasti 13 milijuna funti) prelaska u Galatasaray, no nesretni Brazilac se na oproštaju od kluba ozlijedio u 67. minuti i kapetanom je postao Dejan Lovren.


Tako je Lovren nakon dvoboja dobio čast podići prvi trofej u svom klubu, a nakon novih sigurnih izdanja sve je izgledniji kandidat za službenog kapetana mitskog velikana.

Liverpool sada 'seli u Ameriku' gdje će odigrati dvoboje s Chelseajem, Milanom i Romom, a uoči sezone još će igrati s Barcelonom na Wembleyu i u gostima kod Mainza gdje je počela trenerska priča njihovog trenera Jürgena Kloppa.