francuz pogriješio

Griezmann pred najvećom blamažom u karijeri: Nije ni sanjao da će ga Barcelona tako izigrati...

30.05.2019 u 14:03

Bionic
Reading

Antoine Griezmann prerano je objavio svoj odlazak iz Atletica uvjeren da će ga Barcelona kupiti ovog ljeta, ali Katalonci su mu odlučili okrenuti leđa i sada se nalazi u situaciji da zaista ne zna za koga će igrati sljedeće sezone...

Francuski 28-godišnji napadač već prošlog ljeta je pokušao od priče o svojoj budućnosti napraviti cirkus poput svojedobno LeBrona Jamesa, a u uživo javljanju na kraju je važno obznanio da ostaje u Atleticu, iako ga je pokušavala već tada kupiti Barcelona.

  • +4
Antoine Griezmann Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Godinu dana kasnije Griezmann je bio uvjeren da je dogovorio transfer na Camp Nouu pa se službeno oprostio od Atletica i njegovih navijača iako je i dalje pod ugovorom madridskog kluba, no mogao bi se taj njegov porez pokazati kao potpuna blamaža.

Naime, španjolska Marca ovog četvrtka saznaje kako mu je Barcelona za koju se vjerovalo da će aktivirati odštetnu kauzulu od 120 milijuna eura ipak odlučila okrenuti leđa.

Razlog tome nalazi se ne samo u visini transfera, već i tome što Griezmann nije miljenik trenutne postave nogometaša Barcelone, a protiv njegovog dovođenja ustao je i gazda svlačionice Lionel Messi.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Tako je francuski reprezentativac završio u nezgodnoj poziciji, jer se oprostio od suigrača i navijača iz Atletica, a zapravo nema gdje otići, jer malo je klubova koji imaju spremnih 120 milijuna eura spremnih potrošiti na jednu zvijezdu.

Griezmann bi se tako podvijenog repa mogao vratiti Diegu Simeoneu i tražiti da ga zadrži u svojoj momčadi, no pitanje je koliku podršku nakon svega ima od argentinskog stručnjaka, kao i navijača Atletica te madridskih suigrača. U svakom slučaju, pokazao je svima što se dogodi ako od sapunice oko svog transfera napraviš medijski cirkus...