BARCELONA GA PRODALA

Gotovo je: Halilović karijeru nastavlja u Bundesligi!

19.07.2016 u 20:02

Bionic
Reading

Alen Halilović svoju će nogometnu karijeru nastaviti u redovima HSV-a u transferu vrijednom pet milijuna eura, a Barceloni ostaje pravo prvokupa tijekom sljedeće dvije godine...

Informacija da se Halilović nije pojavio na liječničkom pregledu u Barceloni pojavila se ovog utorka u španjolskim medijima, kao i tvrdnja da je napustio Španjolsku i otišao u Hamburg potpisati ugovor s njemačkim klubom.

Da se radi o točnim informacijama potvrdio je za portal Goal.com menadžer hrvatskog veznjaka Zoran Stojadinović. Halilović je novi igrač HSV-a nakon što je Barcelona prihvatila njemačku ponudu.

Transfer Alena u Bundesligu vrijedan je pet milijuna eura, a Barcelona je zadržala pravo prvokupa. Dnevnik El Mundo Deportivo tvrdi da će katalonski klub morati platiti 10 milijuna eura HSV-u ako ga poželi natrag nakon prve sezone, a 12.5 milijuna eura nakon druge.

Tako je završena sapunica oko 20-godišnjeg hrvatskog talenta koji je prošle sezone igrao vrlo dobro na posudbi u Sportingu iz Gijona, a njegov transfer u Valenciju ili Sevillu o čemu se mnogo pisalo na kraju se nije ostvario...