KAKAV PEH!

Goluža ostao bez jednog od najjačih aduta

08.01.2014 u 08:47

Bionic
Reading

Blaženko Lacković ozlijedio se na pripremnoj utakmici protiv Tunisa zbog čega će propustiti nastup na Europskom prvenstvu koje počinje u Danskoj

Samo sedam minuta proveo je Blaženko Lacković u nedjelju na terenu protiv Tunisa te je šepajući izašao s terena. Iako se u prvi trenutak pomislilo kako je ozljeda koljena takva da će se brzo oporaviti, ispostavilo se da Lacković neće putovati na Europsko prvenstvo koje za koji dan započinje u Danskoj.

Izbornik Slavko Goluža procijenio je kako je ozljeda koljena Lackovića ipak preteška da bi ga se čekalo. Proslavljeni se rukometaš već vratio u Hamburg gdje će se oporavljati od ozljede, a također postoji mogućnost da ako se oporavi da se pridruži reprezentaciji u drugom krugu.

'Žao mije, razgovarali smo i znam da je Lacu najteže, ali mi jednostavno nismo mogli više čekati. Moramo uigravati momčad, tražiti rješenja. Sigurno da izostanak Lackovića nije lagan, ano moram reći da je on kao i svi ostali na popisu igrača te nije nemoguće da ga pozovemo u nastavku EP-a', prenose Sportske novosti riječi izbornika Goluže.

Hrvatski rukometaši Euro započinju u ponedjeljak utakmicom protiv Bjelorusije u 18 sati.