POGLEDAJTE

Golać prekinuo meč tenisačica

24.01.2009 u 11:39

Bionic
Reading

Usprkos pojačanim mjerama osiguranja koje posljednjih dana vladaju na Australian Openu, susret parova između američkih tenisača Serene i Venus Williams i japansko-njemačke kombinacije Ayumi Morita - Martina Muller nakratko je prekinut zbog 'streakera', ekshibicionista koji je uletio na teren

Mladić je za vrijeme teniskog meča u konkurenciji ženskih parova preskočio ogradu te, odjeven samo u majicu, utrčao na teren. Nekoliko puta je poskočio prije nego što ga je osiguranje ulovilo i izvelo van. Organizatori su objavili da je njegov 'show' na terenu broj tri trajao točno 14 sekundi.

'Kada je preskočio ogradu, nisam primijetila da je gol i da nema donje rublje, tek kasnije sam sve vidjela', kazala je sa smiješkom Serena Williams.

Za organizatore cijela priča baš i nije bila smiješna, jer se ove godine u Melbourne Parku incidenti nižu jedan za drugim. U petak je došlo do fizičkog sukoba srpskih i bosanskih navijača, pri čemu je jedna žena ozlijeđena nakon što je pogođena stolcem u glavu. Policija je objavila da je uhitila trojicu muškaraca, a 30 osoba je izbačeno iz Melbourne Parka. Prije tri dana australska policija je izbacila iz Melbourne Parka i dvojicu suparničkih navijača koji su se potukli u jednom baru nakon susreta između hrvatskog igrača Marina Čilića i Janka Tipsarevića iz Srbije.