SAMO NA MAXTV-U

Gledajte danas Modrića i Perišića u Ligi prvaka!

04.12.2012 u 16:10

Bionic
Reading

Luka Modrić večeras će istrčati u početnom sastavu Real Madrida, a protiv amsterdamskog će Ajaxa ganjati svoj prvi pogodak u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka. Trener Borussije Jürgen Klopp također je najavio rotacije u sastavu, pa postoji dobra šansa da vidimo i Perišića od prve minute protiv Građana iz Manchestera

Prve četiri skupine Lige prvaka odlučene su u prethodnom kolu, pa je poznato svih osam putnika u osminu finala ovog natjecanja. Iz skupina A to su Porto i PSG, koji će večeras na Parku prinčeva odlučivati o prvoplasiranoj momčadi grupe, dok će u Maksimiru zagrebački Dinamo protiv imenjaka iz Kijeva odigrati zapravo revijalnu utakmicu.

Iz skupine B prolaz su osigurali Schalke i Arsenal, dok je Olympiakos sigurno treći. I dok će Arsene Wenger već tradicionalno istrčati s pola omladinske škole u početnom sastavu, trener Schalkea Huub Stevens odlučan je prekinuti crni niz utakmica bez pobjede, koji Schalke trenutačno trpi u Bundesligi. Montpellier će nedvojbeno htjeti svojim gledateljima podariti adekvatan završetak, pa nas vjerojatno očekuje vrlo zanimljiva utakmica.

Skupina C također je odlučena u prethodnom kolu, a zna se da će u osminu finala s prve pozicije Malaga, a s druge Milan. Upravo ta dva kluba su i domaćini u posljednjim utakmicama protiv Anderlechta, odnosno Zenita. Treneri oba domaćina igrat će u šarolikom sastavu, dok su gosti itekako zainteresirani za pobjedu, pošto bi i Anderlecht i Zenit rado vidjeli europsko proljeće u Europskoj ligi.

Luka Modrić i njegovi suigrači iz Reala pokušat će zadovoljiti apetite zahtjevne madridske publike protiv amsterdamskog Ajaxa, u utakmici gdje su oba trenera najavili da će odmarati barem pet ili šest prvotimaca, posebice u obrani. Nakon što su za vikend odigrali veliki njemački derbi kod minhenskog Bayerna, igrači Borussije istrčat će u ponešto promijenjenom sastavu gdje bi se moglo naći mjesta i za Ivana Perišića, dok će njihovi protivnici iz Manchestera mislima vjerojatno biti u gradskom derbiju, koji igraju za vikend protiv Uniteda.

Naravno, na ostalim kanalima Arenasporta od 20.45 te na match.tportal.hr možete pratiti i ostale utakmice: Real - Ajax (Arenasport 4), PSG - Porto (Arenasport 2), Borussia Dortmund - Man City (Arenasport 3). Naravno, i korisnici community portala Tribina.hr mogu sve utakmice pratiti UŽIVO na videostreamu.