RASPRODAJA NA ANFIELDU

Gerrard i Torres na odlasku iz 'redsa'

10.05.2010 u 08:12

Bionic
Reading

Liverpool nije uspio izboriti nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone. Klub je u velikim dugovima i sve su veće glasine o prodaji najboljih igrača – Stevena Gerrarda i Fernanda Torresa

Navijači 'redsa' imaju razloga za brigu u ljetnim mjesecima koji dolaze. Mnogi klubovi bacili su 'pipke' prema njihovim najvećim zvijezdama, a vodstvo s Anfielda zbog financijskih problema teško da će ih odbiti.

Nedavno je u engleskim medijima izašla informacija o tome da je Chelsea spreman ponuditi 70 milijuna funti za napadača Liverpoola Fernanda Torresa, a sada je na meti Manchester Cityja Steven Gerrard.

Prema pisanju otočkih novinara, Arapi koji drže premijerligaš stavit će na stol Liverpoolu ponudu od 40 milijuna funti za njihova kapetana, a na taj iznos teško da će u gradu Beatlesa ostati hladni.

I menadžer Liverpoola Rafael Benitez na pitanje o odlasku najboljeg dvojca izjavio je da na to odgovor znaju samo sami igrači, no isto tako da ako ostane na Anfieldu kako će sve učiniti da Torres i Gerrard ne napuste klub.