ROK DO 17. SRPNJA

Gdje je zapelo s Realom? Luka sve nestrpljiviji

06.07.2012 u 09:56

Bionic
Reading

Iako su mnogi uvjeravali kako je Modrićev transfer u Real gotova stvar i da je pitanje samo trenutka kada će najbolji hrvatski nogometaš preseliti u 'kraljevski klub', stvari se polako kompliciraju. Prvo je Villas-Boas stigao među 'spurse' i sasvim sigurno želio zadržati Modrića, potom su na Santiago Bernabeuu rekli da im je prva meta David Silva, a ne Modrić...

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić je nezadovoljan činjenicom da Real Madrid nije postigao nikakav dogovor s Tottenhamom po pitanju njegovog transfera u 'kraljevski klub', piše engleski tabloid The Sun.

U Modrićevom taboru odredili su rok do 17. srpnja za Real Madrid da dogovori transfer iz Tottenhama u redove aktualnog španjolskog prvaka. Ukoliko se do tada ništa ne dogodi, Modrić će početi istraživati druge mogućnosti, navodi The Sun.

Izvještaji iz Španjolske sugeriraju kako Real Madrid mora nekoga prodati da bi prikupio 35 milijuna funti potrebnih za kupovinu Modrića, koji ne želi podnijeti pisani zahtjev za transferom dok Real Madrid ne pokaže odlučnu namjeru da ga dovede u svoje redove.

Nedavni dolazak Andrea Villas-Boasa na mjesto menadžera Tottenhama je još više potaknuo odlučnost 'spursa' da u svojim redovima zadrže Modrića, koji je pod ugovorom do 2016. godine, donosi u zaključku engleski tabloid.