KAKAV PREOKRET

FSS jedva čeka smijeniti Sinišu Mihajlovića?!

25.03.2013 u 09:42

Bionic
Reading

Zdravko Kuzmanović nije se vratio u Inter zbog ozljede, pišu srpski mediji, nego je Mihajloviću poručio da neće igrati za reprezentaciju dok je on izbornik

Preokret u Srbiji! Iako je FSS davao potpunu podršku izborniku Siniši Mihajloviću nakon poraza od Hrvatske u Maksimiru, uz objašnjenje kako treba nastaviti s projektom koji je započeo, ta priča ipak ne drži vodu. U FSS-u jedva čekaju, piše srpski Sport, jda ga se riješe, a odluka o prekidu suradnje bit će donesena nakon detaljne analize onoga što je Miha dosad napravio s momčadi.

Mihajloviću ništa još nije rečeno da se ne bi narušila atmosfera uoči utakmice sa Škotskom sutra, no članovi FSS-a potpuno su razočarani onim što je Srbija pokazala Zagrebu. Ne kriju da bi ga rado odmah vidjeli kako odlazi, no ipak će pričekati kraj kvalifikacija, ponajviše zbog unosnog ugovora koji će Mihajloviću u svakom slučaju morati isplatiti, a bez plasmana na SP ionako su već praktički ostali.

U tekstu dodaju kako je Zdravko Kuzmanović zapravo samovoljno otišao s priprema, ali ne zbog ozljede. Igrač Intera vratio se u Italiju navodno ljutit što je utakmicu u Maksimiru gledao s tribina.

'On je fin dečko pa nije htio unijeti negativnu atmosferu među suigrače. Sačekao je da utakmica završi, a onda poručio Mihajloviću da se ne igra s njegovom reputacijom. Više neće igrati za reprezentaciju dok je Mihajlović izbornik', pišu srpski mediji.