tragičar sp-a

Francuski nogometaš šokirao svoju zemlju: Ništa nije osjećao nakon pobjede nad Hrvatskom

06.08.2018 u 15:05

Bionic
Reading

Laurent Koscielny u zadnji je čas ispao zbog ozljede s francuskog popisa za SP i priznaje da mu nije puno značio uspjeh njegovih kolega koji su u finalu svladali Hrvatsku i osvojili svjetsku titulu te se nema namjere vratiti u reprezentaciju od koje se ovog ljeta još ranije odlučio oprostiti...

Iskusni 33-godišnji branič jedan je od najvećih tragičara ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Rusiji, jer imao je sigurno mjesto u redovima Deschampsove šampionske družine, no ozlijedio je Ahilovu tetivu početkom svibnja i ostao bez nastupa.

  • +74
SP u nogometu, finale: Hrvatska - Francuska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

U intervjuu za Nice Matin priznao je ovih dana da mu je sve to teško palo pa nije uopće gledao utakmice francuske reprezentacije na SP-u.

'Gledao sam samo zadnjih pola sata utakmice protiv Perua i još malo od ostalih utakmica,' priznao je Laurent Koscielny kao i to da nije osjećao posebni ponos nakon osvojene svjetske titule pobjedom protiv Hrvatske u finalu:

'Nisam osjećao ništa posebno, ali bilo mi je drago zbog igrača i stručnog stožera.'

Ova ne pretjerano domoljubna izjava neće dobro sjesti francuskoj javnosti, a potvrdio je i da se nema namjeru vratiti u reprezentaciju. Odluku da mu SP u Rusiji bude zadnji donio je davno, a to što nije zaigrao ništa ne mijenja.

'Ja sam prilično tvrdoglav! Ozljeda nije mnogo toga promijenila. Ne vraćam se više na to pitanje. Odigrao sam 51 utakmicu za Francusku i mislim da sam imao veliku karijeru, bila je to lijepa sportska i ljudska avantura,' zaključio je Koscielny koji će se u potpunosti posvetiti rehabilitaciji i povratku u dresu Arsenala.