seha liga

[FOTO] 'Zagrebaši' su stigli do važne pobjede; Tatran je neočekivano lako 'pao' s čak deset golova razlike

11.02.2022 u 22:48

Bionic
Reading

Rukometaši PPD Zagreba u petak su na svom terenu u utakmici 1. kola skupine A regionalne SEHA lige pobijedili Tatran Prešov 36:26 (17:11)

'Zagrebaši' su vodili od samog početka utakmice, a prednost su samo povećavali i Tatran ni u jednom trenutku nije ugrozio vodstvo domaće momčadi.

Najbolji strijelac PPD Zagreba s osam golova bio je Davor Ćavar, a Marin Šipić, Zvonimir Srna i Ivan Ćupić su dodali po četiri gola. Dino Slavić je upisao 16 obrana, a Filip Ivić četiri.

Kod Tatrana najbolji je strijelac s deset golova bio Oliver Rebek, a Guilherme Linhares je dodao pet.

'Cilj je bio pobijediti, svaka utakmica je bitna obzirom na okolnosti. Odradili smo svega nekoliko treninga i mislim da nam ovakve utakmice trenutno zaista puno znače. Dogovorili smo se da odigramo maksimalno od prve do zadnje minute i ponavljam - najvažnije je da smo pobijedili', rekao je trener 'zagrebaša' Ivica Obrvan.

  • +10
PPD Zagreb - Tatran Prešov, SEHA liga, 11.2.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Super utakmica što se nas tiče. Kako smo se i dogovorili - ušli smo maksimalno od početka, isprobali stvari koje smo htjeli i nadam se da ćemo nastaviti u ovom tempu kako u SEHA Gazprom ligi tako i u Ligi prvaka', kaže Marin Šipić.

PPD Zagreb je nakon ove pobjede prvi u skupini A s tri boda, a drugi je s istim brojem bodova, ali lošijom gol razlikom, Eurofarm Pelister.

Sljedeću utakmicu u SEHA ligi PPD Zagreb igra baš protiv Eurofarma 22. ožujka.