TEŠKI TRENUCI

[FOTO] Vidno potresena američka tenisačica Serena Williams u suzama pobjegla s novinske konferencije: Ne bih to nikome rekla...

18.02.2021 u 09:05

Bionic
Reading

Naomi Osaka plasirala se u finale Australian Opena pobjedom protiv Serene Williams 6:3, 6:4, a poražena Amerikanka u suzama je pobjegla s novinske konferencije

Japanka nije imala milosti prema Sereni koja je u Melbourneu lovila svoj 24. Grand Slam u pojedinačnoj konkurenciji kako bi se izjednačila s rekorderkom Margaret Court. Amerikanki je taj poraz teško pao, a poznato je da 39-godišnja tenisačica nije baš dobra gubitnica.

Na novinsku konferenciju stigla je vidno uzdrmana, sa suzama u očima. Onima koji je prate bilo je jasno da razgovor s predstavnicima medija neće predugo trajati.

'Bio je to dan velikih pogrešaka, one su napravile razliku. Imala sam prilike koje sam morala iskoristiti. Bilo je zaista previše pogrešaka, laganih pogrešaka', pronašla je uzrok svoje slabe igre Amerikanka.

  • +9
Polufinale Australian Opena, Naomi Osaka - Serena Williams, 2021. Izvor: EPA / Autor: DAVE HUNT

Kada je napuštala teren dobila je ovacije navijača koji su se opet vratili na tribine. Stavila je ruku na srce i mahnula im. Je li to bio njezin oproštaj od turnira koji je osvajala rekordnih sedam puta?

'Ne znam, kada bih se oprostila to ne bih nikome rekla.'

Uslijedilo je pitanje o lošem danu...

'Ne znam, gotova sam', poručila je novinarima kako više nema razgovora, ustala se i uplakana napustila sobu.

Inače, Japanka Naomi Osaka i Ameeikanka Jennifer Brady igrat će u finalu Australian Opena.