Odjeci utakmice u Rusiji

[FOTO/VIDEO] Trener Krasnodara iskreno priznao što je pošlo po zlu, a oglasio se i glavni tragičar ruske momčadi koji je kriv za sva tri Dinamova gola

19.02.2021 u 13:06

Bionic
Reading

Rusi nisu zadovoljni igrom protiv Dinama, ali vjeruju da će prolaz ipak izboriti u Zagrebu uz dosta promjena u svojoj momčadi

Dinamo je u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige s 3:2 u Rusiji pobijedio Krasnodar i u uzvrat ulazi kao favorit za prolazak u osminu finala. Trener Krasnodara Murad Musajev nije zadovoljan igrom svoje ekipe u prvoj utakmici i ističe kako treba napraviti velike promjene ako misle proći u iduću fazu.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Jako smo loše započeli utakmicu. Napravili smo puno grešaka u sredini terena što je dovelo do brzih napda na naš gol. Utakmica je bila ugodna za protivnika. U drugom dijelu smo bili bolji, imali kontrolu igre i stvarali prilike, ali nedostajalo je sigurnosti. Moramo promijeniti mentalitet i poraditi na greškama. Imamo uzvrat i nije ništa izgubljeno, ali dosta toga moramo promijeniti ako mislimo proći', rekao je Musajev pa dodao:

'Bili smo neoprezni. Donosili smo rizične odluke i gubili lopte na centru. Prekidi nam nisu jača strana jer nemamo puno visokih igrača koji igraju dobro glavom. Znali smo koje su slabosti Dinama, ali nismo ih iskoristili.'

Utakmicu je komentirao i golman Krasnodara Evgenij Gorodov koji je bio tragičar. Petkoviću je najprije dao da ga nadskoči kod prvog gola, pa je zaplivao kod drugog i primio treći u svoj kut.

'Ostaje nam otići u uzvrat i nadoknaditi zaostatak. Takva je uloga golmana, negdje pomogneš, negdje pogriješiš. Dogodi se. Postoje teoretske šanse i moramo odigrati najbolje što možemo', poručio je Gorodov.

  • +16
FC Krasnodar - NK Dinamo, Europska liga, 18.2.2021. Izvor: Profimedia / Autor: Vitaly Timkiv / Sputnik / Profimedia

Stoper Aleksander Martinovič je ipak malo optimističniji.

'Teško je reći je li rezultat pošten. Napravili smo jako puno grešaka. Malo nam je falilo i forme. Jedno su prijateljske, a drugo službene utakmice. Vjerujem da možemo do preokreta u Zagrebu!', poručio je branič Krasnodara.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.