napad nije funkcionirao

[FOTO/VIDEO] Marin Šipić i Manuel Štrlek složni oko katastrofalne izvedbe napadačkog dijela ekipe u utakmici s Argentinom koja ih je udaljila od četvrtfinala

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 24.01.2021 10:29
  • Objavljeno 24.01.2021 u 10:29
Bionic
Reading

Manuel Štrlek i Marin Šipić slažu se da je napadačka linija podbacila u utakmici s Argentinom

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je od Argentine sa 19:23 u drugom kolu drugog kruga Svjetskog rukometnog prvenstva u Egiptu i tako se udaljila od četvrtfinala. U prvih 10 minuta nismo zabilo gol, a nakon šest minuta je Argentina bila na plus pet što dovoljno govori o tome koliko je očajna bila naša reprezentacija.

  • +46
Argentina - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Lino Červar je nakon susreta podnio ostavku i okrivio pristup. Ivan Čupić rekao je kako je pristup bio dobar, ali da je štekalo u napadu, a s njim se složio i Marin Šipić. Kao i Čupić, i on problem vidi u realizaciji.

'Mislim da je obrana dobo funkcionirala, ali štekalo je u napadu. Ispromašivali smo dosta zicera. Mislim da je to bio najveći problem. Pešić je bio fantastičan, a realizacija nam je bila baš loša. Moramo sada skupiti glave, vidjeti gdje smo griješili i odraditi sve do kraja kako treba', rekao je Šipić.

Manuel Štrlek nije htio ulaziti u detalje, ali slaže se da je napad podbacio.

'Ne sjećam se da smo ikad zabili 18 golova. U napadu baš ništa nije funkcioniralo. Ne znam što reći. Treba čestitati Argentini i nadati se pobjedi Katara. Jednostavno smo bili nemoćni u napadu. Neću ulaziti u razloge. Ne možemo reći da nismo hjteli, ali nismo imali igru. Treba biti pozitivan dok god postoji šansa. Čuda su moguća. Puno puta se prolazilo iz nemogućih situacija', pozitivan je Štrlek.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal