Sp u rukometu

[FOTO] Nikša Kaleb jednom totalno iskrenom rečenicom najtočnije opisao katastrofu u Egiptu; nakon ovih riječi je sve jasno

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 23.01.2021 20:22
  • Objavljeno 23.01.2021 u 20:22
Bionic
Reading

Nikša Kaleb je možda i najtočnije opisao što se dogodilo Hrvatskoj protiv Argentine

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je od Argentine sa 19:23 u drugom kolu drugog kruga Svjetskog rukometnog prvenstva u Egiptu i tako se udaljila od četvrtfinala. U prvih 10 minuta nismo zabilo gol, a nakon šest minuta je Argentina bila na plus pet.

  • +46
Argentina - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Katastrofalna utakmica s očajnim pristupom rezultirala je ostavkom Line Červara, o čemu više možete pročitati OVDJE.

'Nije dobro izgubiti utakmicu, iznenađen sam i ja kako smo igrali. Preuzimam odgovornost, a čelnicima saveza poručujem da potraže novog izbornika. 20 godina se stvarala ova reprezentacija, da se baca na glavu, da se bori, a toga sada nije bilo', rekao je razočarani Červar nakon utakmice.

A koliko je loše bilo najbolje govore riječi nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca Nikše Kaleba koji je nakon utakmici na RTL-u sažeo katastrofu u Egiptu.

'Osjećam se kao nekakav kamen. Šokiran sam. Ovo nisam mogao zamisliti ni u najgorim snovima. Jedino me može probuditi da me netko opali šakom u glavu, a možda bi to bilo i dobro jer bi onda barem netko napravio faul večeras', rekao je šokirani Kaleb.

Hrvatska za prolazak u četvrtfinale u ponedjeljak treba pobijediti Dansku i čekati poraz Argentine od Katara.