stav svlačionice

[FOTO/VIDEO] Domagoj Duvnjak i Marko Mamić složni su da je sve izgledalo kaotično, ali znakovita je izjava: Bilo je čudnih izmjena...

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 23.01.2021 21:35
  • Objavljeno 23.01.2021 u 20:44
Bionic
Reading

Hrvatska muška rukometna reprezentacija izgubila je susret 2. kola skupine II drugog kruga Svjetskog prvenstva u Egiptu od Argentine sa 19:23 (12:12) i time praktički izgubila izglede za prolazak u četvrtfinale.

Razočarenje nakon poraza je veliko. Umjesto sigurnog plasmana u četvrtfinale, Argentinci su se poigravali s našim rukometašima. Jer u prvom su dijelu vodili 5:0, naši više od deset minuta nisu uspjeli zabiti gol.

Slično se ponovilo i u nastavku.

Izbornik Lino Červar toliko je očajan da je najavio svoj odlazak s izborničke funkcije nakon svjetskog prvenstva.

A evo što o svemu kaže kapetan Domagoj Duvnjak.

'Jedna jako užasna utakmica za nas. Krenulo je toliko loše, da ne znam što bih rekao. Kada netko primi 22 gola a zabije samo 18, jasno je da ne može pobijediti. Izgledalo je previše kaotično, kao da se nekakva nervoza uhvatila. I jednostavno, nismo se iščupali'.

Marko Mamić posvetio se malo više igri.

'Obrana je bila loša, a koji su bili problemi? Neorganiziranost u napadu, bilo je čudnih izmjena, netko uđe, netko izađe, dosta je to sve izgledalo kaotično. Siguran sam i gledateljima'.

  • +46
Argentina - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal