SVE SE ZABORAVLJA

[FOTO] U Sheriffu mogu ispisati povijest moldavskog nogometa, a evo što kaže njihov trener nakon što su u prvoj utakmici razbili Dinamo

25.08.2021 u 14:35

Bionic
Reading

Sheriff je u Zagreb stigao s velikom prednošću iz prve utakmice play-offa Lige prvaka (3:0), ali u moldavskom prvaku su oprezni uoči uzvratnog dvoboja na Maksimiru protiv Dinama (21 sat, Arenasport 1)

Ova generacija Sheriffa može ispisati povijesti moldavskog nogometa jer imaju priliku postati prvi klub iz te zemlje koji je izborio elitno natjecanje. U Tiraspolu su iznenadili i nadigrali Dinamo, upisali veliku pobjedu koju nisu ni oni sami očekivali, a koja im je širom otvorila vrata bogate Lige prvaka.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Podsjećamo, u prvih 90 minuta mrežu Dominika Livakovića su tresli Adama Traore (45, 80) i Dimitris Kolovos (54). Taj trijumf izazvao je možda euforiju kod njihovih navijača, ali trener i igrači su čvrsto na zemlji. I dalje se s izuzetnim respektom i poštovanjem govori o Dinamu, a to se vidjelo i na presici uoči dvoboja na Maksimiru.

'Jako je lijepo biti u vašoj zemlji. Odlično smo primljeni. Jako smo se ozbiljno pripremili za utakmicu. Zaboravili smo rezultat iz prve utakmice. Pripremali smo se cijeli tjedan da pružimo dobar nogomet. Naravno, Dinamo je vrlo ozbiljna momčad na europskoj razini', rekao je trener Sheriffa Jurij Vernidub.

  • +4
Trening nogometaša Šerifa na Maksimiru Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

'Odigrali smo tek prvu utakmicu. Postoji još drugi dvoboj. U momčadi je sve dobro, nadamo se da ćemo odigrati dobru utakmicu i u uzvratu i kvalificirati se za Ligu prvaka', dodao je veznjak Sebastien Thill.

Dodajmo kako Arenasport (MAXtv) prenosi utakmicu Dinama i Sheriffa (21 sat) na svojem prvom kanalu, ali donosi još dvije utakmice play-offa za Ligu prvaka u isto vrijeme. Tako ćete moći gledati Šahtar i Monaco na Areni 3, a Bröndby i Salzburg na Areni 7.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport