NAPETO NA SANTIAGO BERNABEUU

[FOTO] U jednom trenutku izgledalo je kao da će Ter Stegen 'otkinuti glavu' Luki Modriću; toliko ga je Hrvat razljutio...

03.03.2023 u 06:36

Bionic
Reading

Dvoboji Reala i Barcelone oduvijek su bili više od 'obične utakmice'. Jer u najveći derbi španjolskog nogometa ulazi(lo) se s puno više strasti. Pa je možda i zato u jednoj situaciji gdje bi se Modrić ponio sportski, fer i korektno, ipak nastavio igru

A dogodilo se to u 34. minuti. Naime, Kounde je ispucavao loptu, ali ona je nezgodno pogodila Kessieja u petercu Barcelone i stoper iz Obale Bjelokosti ostao je ležati na terenu, ali igrači Real Madrida nisu željeli izbaciti loptu i prekinuti akciju.

Igrači Barcelone tražili su da zbog fair-playa izbace loptu i prekinu igru kako bi se Kessieju ukazala pomoć, ali Realove igrače to nije spriječilo da nastave akciju.

>> [FOTO] Militaov autogol donio prednost Barceloni, ali imat će Real što za reći u uzvratu na Nou Campu

U centru pažnje bio je Luka Modrić koji je na kraju akcije pokušao udarcem iz daljine svladati Ter Stegena, ali nakon što je lopta prohujala kraj gola, igrači Barcelone krenuli su prema njemu i pokazali mu da je trebao izbaciti loptu ranije.

Posebno je ljutit bio Ter Stegen koji je krenuo trčati prema kapetanu hrvatske reprezentacije, ali očito se u tih nekoliko koraka ispuhao, pa je sve stalo samo na usmenom okršaju.

Video sažetak utakmice Barcelona je objavila na svom YT kanalu,a možete ga vidjeti OVDJE.

  • +10
Real - Barcelona (prva utakmica polufinala Kupa kralja) Izvor: EPA / Autor: KIKO HUESCA