dugački jezik

[FOTO] U Interu nemaju razumijevanja za drskost Artura Vidala, pa će Čileanac biti dvostruko kažnjen; i od Uefe i od kluba

26.11.2020 u 15:25

Bionic
Reading

Nogometaši Intera porazom 0:2 na svom stadionu od madridskog Reala itekako su si zakomplicirali plasman u sljedeću fazu Lige nacija. Naravno, teško je svu krivicu svaliti za jednog igrača, ali nepromišljenost Čileanca Vidala itekako je utjecala na ishod dvoboja igranog u srijedu

Nakon četiri kola u nogometnoj Ligi prvaka, milanski Inter na zadnjem je mjestu B skupine sa dva osvojena boda, a drugo mjesto, na kojem je sada Real bježi mu čak pet bodova. Prema tome, jasno je da će Conteova momčad jako teško izboriti plasman u eliminacijsku fazu najelitnijeg klupskog natjecanja.

Real je u srijedu djelovao puno bolje i zasluženo je stigao do pobjede 2.0. No, 'kraljevima' je itekako na ruku išla nepromišljenost čileanskog nogometaša, 33-godišnjeg Artura Vidala koji je u 33. minuti, u raznaku od samo desetak sekundi dobio dva žuta, odnosno isključujući crveni karton. U tim trenucima Real je vodio 1:0.

Razlog njegovom protestu kod engleskog suca Anthonyja Taylora bio je start Varanea, zbog kojeg je Vidal mislio da će sudac pokazati na bijelu točku.

To se ipak nije dogodilo, pa je Čileanac krenuo u verbalni obračun sa sucem. I zaradio je prvi žuti karton, nakon čega su ga suigrači pokušali smiriti. Međutim, on se nije dao smesti, nastavio je s, pretpostavljamo uvredama, i dobio je i drugi žuti, odnosno crveni karton, nakon kojeg je Inter ostao s igračem manje.

I dok sada Vidal čeka Uefinu kaznu, po internom pravilniku i Inter će mu odrezati kaznu. Jer svjesni su čelnici 'crno-plavih' da im je Čileanav na taj način uskratio ravnopravnu borbu barem u ovoj utakmici, koju je kasnije zapečatio Hakimi autogolom.

  • +8
Inter Milano - Real Madrid Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI