loši gubitnici

[FOTO] Sramotne scene poslije utakmice Hrvatske i Maroka; nakon zadnjeg sučevog zvižduka uslijedilo je skandalozno ponašanje...

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je treće mjesto na Svjetskom prvenstvu nakon što je u Dohi porazila Maroko s 2:1, a nakon utakmice nagledali smo se ružnih scena

Hrvatska je povela udarcem glavom Joška Gvardiola nakon uigrane akcije i dodavanja također glavom Ivana Perišića u 7. minuti. Marokanci su izjednačili samo dvije minute kasnije, kada je nakon slobodnog udarca potpuno sam ostao stoper Achraf Dari (9), koji je glavom poslao loptu u mrežu. U 42. minuti Vatreni opet vode nakon dodavanja Marka Livaje i preciznog lob-udarca s vrha kaznenog prostora Mislava Oršića.

Iako su tijekom utakmice sudačke odluke bile na štetu Hrvatske koja je oštećena i za čisti kazneni udarac, marokanski nogometaši su tijekom dvoboja žestoko raspravljali sa sucem te radili pritisak da bi poslije susreta gledali još sramotnih scena u režiji igrača te afričke reprezentacije.

  • +10
Marokanci napadali suca Izvor: Profimedia / Autor: Colorsport / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kada je katarski sudac odsvirao kraj okružili su ga Marokanci, unosili mu se u lice, naguravali ga tijelom, a sigurno su mu i svašta izgovorili. Zaista skandalozno ponašanje poraženih, jer ako se imao tko pravo ljutiti na suđenje to je Hrvatska.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal