TEŠKO IM JE PALO

Bijesni, ljuti i bahati Marokanci na kraju su se ipak poklonili Vatrenima: Evo što je rekao izbornik Walid Regragui

  • B.T.
  • Zadnja izmjena 17.12.2022 20:32
  • Objavljeno 17.12.2022 u 20:32
Bionic
Reading

Bijesni, arogantni i bahati bili su igrači Maroka tijekom susreta i nakon poraza od Hrvatske (2-1) u utakmici za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Teško su se mirili s činjenicom da su se namjerili na bolju, kvalitetniju, kompaktniju i koncentriraniju momčad. Nakon poraza izbornik Maroka Walid Regragui bio je vidno razočaran.

  • +184
Slavlje navijača diljem Hrvatske Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

'Razočaran sam drugim porazom zaredom. Napravili smo sve što smo mogli. S druge strane sam sretan jer smo dogurali do četvrtog mjesta. Bilo je naporno i teško, igrači su imali malo vremena za oporavak između u dvije utakmice. Željeli smo donijeti više radosti ljudima. Učit ćemo iz ovog Svjetskog prvenstva i raditi na tome da se vratimo još jači', započeo je Regragui, a onda sportski progovorio o Hrvatskoj:

  • +34
Vatreni slave s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia

'Hrvati imaju više iskustva i zasluženo su pobijedili, čestitam im na tome. Završili smo među najbolje četiri selekcije svijeta i uspjeli smo prekinuti taj europski slijed na Svjetskom prvenstvu, ali naučili smo da protiv Francuske i Hrvatske moraš napraviti više da bi postigao nešto veće', naglasio je Regragui.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal