BORBENI DOMAĆIN

[FOTO] Senzacija u Primeri! Španjolski prvak doživio je prvi poraz u prvenstvu i to tamo gdje nitko nije očekivao - kod fenjeraša

Bionic
Reading

Španjolski prvak Atlético Madrid doživio je prvi prvenstveni poraz izgubivši u 7. kolu na gostovanju kod fenjeraša Alavesa s 0:1, te je ostao drugi s dva boda manje od Real Madrida, koji navečer ugošćuje Villarreal

Na malom stadionu Mendizorroza, u Vitoria-Gasteizu, španjolski prvak priznao je prvi neuspjeh u sezoni, tri dana prije važnog putovanja u Milan u utorak u Ligu prvaka.

Baskijska momčad povela je već u 4. minuti zahvaljujući golu glavom kapetana Victora Laguardie nakon kornera kojeg je izveo Rubern Duarte, a to je iznenađujuće bio i jedini gol na utakmici.

Colchonerosi su rijetko prijetili golu Alavésa, koji na zadnje četiri utakmice nije zabio gol.

Šime Vrsaljko ušao je u 74. minuti kod Atletica.

'Alavés je u obrani igrao izvrsno. I sami smo dobili mnogo utakmica igrajući na način koji je danas igrao Alaves, a ovakvu obranu treba nagraditi pobjedama. I ne volim ekipe koje puno gube, jer će jednog dana pobijediti. I nažalost taj dan je došao upravo danas', kazao je trener Atletica Diego Simeone.

  • +2
Deprotivo Alaves - Atletico Madrid, Primera 2021/22. Izvor: EPA / Autor: David Aguilar