DA JE SREĆE BILO...

[FOTO] Ovo se ne zaboravlja! Fatalna Wanda Nara upropastila je Mauru Icardiju transfer života prije nego što je završio u PSG-u

22.10.2021 u 08:48

Bionic
Reading

Mauro Icardi bio je velika želja Real Madrida, ali cijeli transfer propao je zbog njegove supruge Wande Nare

Svijet sa zanimanjem prati novu sapunicu obitelji Icardi. Ako slučajno ne znate, riječ je o nevjeri PSG-ovog nogometaša zbog koje Wanda Nara objavljuje razne objave na društvenim mrežama i prijeti argentinskoj glumici Eugeniji Suarez što očigledno zabavlja svijet, jer su ovog bračnog para pune novine, televizije i portali.

Tako su se strani mediji prisjetili i jednog zanimljivog scenarija iz prošlosti kada je tada nezadovoljni Icardi trebao prijeći iz Intera u Real (2017 i 2018.), a transfer mu je trebala dogovoriti Wanda Nara koja mu je ujedno bila i menadžerica.

'Ne možemo kupiti tog igrača, ali on nije kriv za to nego njegovo loše okruženje', pričalo se u Madridu, a u Realu su pod 'lošim okruženjem' mislili na Wandu Naru.

Temperamentna i brbljiva Argentinka je za vrijeme Icardijevog boravka u Interu radila na talijanskoj televiziji te je tamo koristila priliku da napada njegove suigrače, trenera i čelnike kluba, a radila je to i u 'slobodno vrijeme' kada je davala intervjue.

  • +8
Argentinka Wanda Nara Izvor: EPA / Autor: DANIEL DAL ZENNARO

Argentinski nogometaš jedno vrijeme nije ni trenirao, jer je ona u njegovo ime zahtijevala veću plaću pa je sve završilo transferom, ali ne u Real nego u PSG. Sada Mauro opet ne trenira ni u Parizu, jer spašava brak, a Wanda Nara očigledno uživa što su svjetla pozornice usmjerena prema njoj i što povlači sve konce.

U Realu su očigledno dobro znali da je bolje ostati bez vrhunskog napadača nego ga dovesti te uz njega dobiti i jedan nerješiv problem…