veselo u beču

[FOTO] Ovo bi moglo biti jedno od najmasovnijih gostovanja Dinamovih navijača, jer osim što su pokupovali 1800 ulaznica....

21.10.2021 u 16:46

Bionic
Reading

Pred nogometašima Dinama utakmica je trećeg kola Europske lige, a momčad Damira Krznara ovog četvrtka od 18.45 sati (Arenasport 1, MAXtv), gostuje kod bečkog Rapida

Dinamo ovog četvrtka igra protiv Rapida u Beču, koji je od Zagreba udaljen 335 kilometara. Naravno, zbog lake dostupnosti automobilom, atraktivnosti suparnika kojeg bi se moglo i pobijediti, ali i želje za gostovanjima koja su bila onemogućena zbog pandemije koronavirusom, utakmica u glavnom bečkom gradu veliki je mamac i brojnim Dinamovim navijačima.

Preko zagrebačkog kluba, navijači su kupili oko 1800 ulaznica koje su im bile na dispoziciji, no kako javljaju kolege iz drugih redakcija, po Beču se šuška kako bi na Allianz Stadionu moglo biti i do šest do sedam tisuća dinamovih navijača.

Razlog tome leži u činjenici da u Beču živi puno Hrvata, koji su navodno pokupovali ulaznice i izvan sektora da navijače Modrih, koje su se prodavale preko zagrebačkog kluba.

Inače, tijekom dana, oko Stefansplatza, najbpozantijeg bečkog trga, viđeno je jako puno navijača s Dinamovim simbolima.

I što je još važnije, o incidetnima se zasad apsolutno ništa ne piše niti ne govori, pa se nadamo da će tako ostati i do kasno u noć.

Dinamovi navijači u Beču uoči utakmice protiv Rapida Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX