KAKAV GOSPODIN!

[FOTO] Mala gesta velikog Mislava: Oršić nakon utakmice oduševio jednu navijačicu i priredio joj veliko iznenađenje za rođendan

05.11.2021 u 09:07

Bionic
Reading

Još jednu odličnu utakmicu u dresu Dinama odigrao je Mislav Oršić. Pobjedom 3:1 protiv bečkog Rapida Modri su razgalili srca svojih navijača

Kako i ne bi? Bad Blue Boysi su dobili najbolji poklon za 35. rođendan, a jedna navijačica uz pobjedu i poseban dar.

S transparentom na kojem je pisalo: 'Oršiću, mogu li dobiti dres, danas imam rođendan' privukla je pozornost Dinamovog napadača koji joj je prišao po završetku utakmice i dao dres u kojem je odigrao susret. Da sve ne bi bilo protokolarne prirode opet se pobrinuo Mislav koji se sa slavljenicom zadržao u kraćem razgovoru.

Da sve ne bi bilo protokolarne prirode opet se pobrinuo Mislav koji se sa slavljenicom zadržao u kraćem razgovoru.

Oršić je svojom gestom oduševio svih. Vlastitim je primjerom pokazao da male stvari svijet čine boljim mjestom za život. Sportaši osim svojim igrama i rezultatima upravo ovakvim potezima stavljaju krune na svoje karijere. Zato Mislav zaslužuje jedno veliko i iskreno: Bravo!!!

  • +11
Dinamo - Rapid, navijači na utakmici Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Dinamo je protiv Rapida slavio 3:1 i doveo se u situaciju da pobjedom protiv Genka na Maksimiru 25. studenoga može osigurati proljeće u Europi.