VELIKI JUBILEJ

Nakon stote utakmice u dresu Dinama i velike pobjede protiv Rapida Luka Ivanušec poslao jasnu poruku navijačima i suigračima

04.11.2021 u 23:23

Bionic
Reading

Utakmica protiv Rapida bila je od posebnog značaja za jednog igrača Modrih. Luka Ivanušec pobjedom je proslavio veliki jubilej

Nogometaši Dinama pobijedili su Rapid 3:1 u utakmici 4. kola skupine H Europske lige te napravili veliki korak prema prolasku skupine.

Gosti su poveli golom Christopha Knasmüllnera u 8. minuti. Uslijedio je protuudar Dinama koji je brzo konsolidirao svoje redove. Prvo je Bruno Petković u 12. minuti izjednačio pa je Komnen Andrić u 34. doveo Modre u vodstvo da bi pobjedu potvrdio mladi Josip Šutalo u 83. minuti igre.

  • +73
Dinamo - Rapid Beč, 4. kolo Europske lige, 2021/22 Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Bio je ovo veliki dan za Luku Ivanušeca koji je pobjedom proslavio stoti nastup u dresu Dinama. Luka je nakon susreta poslao jasnu poruku navijačima i suigračima.

'Drago mi je da je moj stoti nastup obilježen pobjedom i to jako bitnom pobjedom koja nas je približila prolasku skupine. Moramo nastaviti ovako dalje jer još ništa nije gotovo, čekaju nas još dvije teške utakmice protiv Genka i West Hama. Probat ćemo ih odraditi isto kao i ovu danas, rekao je slavljenik.

  • +11
Dinamo - Rapid, navijači na utakmici Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Sljedeću utakmicu Modri igraju opet pred svojim vjernim navijačima 25. studenoga. protiv Genka.