PRESRETNI TRENER

Damir Krznar: Dominirali smo, Rapidu nismo dali veliku šansu, a jedan igrač je odigrao junački

05.11.2021 u 00:04

Bionic
Reading

Dinamov trener je uoči utakmice Europske lige protiv Rapida najavio bolji Dinamo. Bio je u pravu. Nakon šokantnog početka i vodstva gostiju uslijedio je preokret

Pobjedom protiv bečkog Rapida 3.1 Dinamo se nakon četiri kola natjecanja probio na drugo mjesto skupine H Europske lige. Proljeće u Europi sve je bliže...

Trener Modrih Damir Krznar najavljivao je uoči susreta bolji Dinamo. Nakon šokantnog početka i vodstva gostiju njegove riječi su se obistinile.

'Čestitke igračima na energiji i provedenim taktičkim zamislima. Bez obzira na malu pogrešku Franjića kod prvog gola držali smo se plana i stigla je pobjeda. Trebala je jako ovoj momčadi. Kapa do poda svakom pojedincu', rekao je Krznar pa nastavio:

'Nismo im dali velike šanse. Dominirali smo posjedom i zasluženo smo slavili. Veseli forma Andrića koji je puno patio dok nije dobio šansu. Sad je koristi obilato. Petković je igrao herojski. Tražio je izmjenu zbog udarca u rebro, a odigrao junački gotovo cijelu utakmicu. Sam je rekao da može i hvala mu. Šutalo je iskoristio svoju šansu, zavrijedio ju je i vratio je povjerenje na najbolji mogući način', navirale su riječi iz presretnog trenera Dinama.

  • +73
Dinamo - Rapid Beč, 4. kolo Europske lige, 2021/22 Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

'Zvučat će čudno, ali ovim nerješenim rezultatom Genka mi moramo ići na pobjedu i to je lakši dio posla za nas. Mi ne znamo igrati na bod. Moramo pobijediti, tako ćemo se i postaviti i to olakšava pripremu utakmice', zaključio je Krznar koji je uputio posebnu zahvalu navijačima na podršci.

  • +11
Dinamo - Rapid, navijači na utakmici Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Zagrepčane do kraja razigravanja po skupinama još očekuju domaći susret protiv Genka i gostovanje kod West Hama. Nakon večerašnje pobjede, lakše se diše.