hoće li se oporaviti?

[FOTO] Katastrofalne vijesti za PSG; Neymar je opet ozlijeđen i nitko ne zna kad će ponovno zaigrati

20.02.2023 u 10:49

Bionic
Reading

PSG se spasio nove blamaže nakon što je u nedjelju pred svojim navijačima na Parku prinčeva pobijedio Lille 4:3. No, Lille je vodio 3:2 do 87. minute kad je Mbappe zabio za 3:3, a Messi je pobjedu donio golom u 95. minuti. Problem? Ponovno se ozlijedio Neymar

Neymar je u 17. minuti zabio za vodstvo PSG-a 2:0, ali utakmica je nakon toga za njih krenula u krivom smjeru jer su gosti iz Lillea od 24. do 69. minute zabili tri gola. OK, PSG je na kraju slavio 4:3, ali razloga za zadovoljstvo na Parku prinčeva jednostavno nema.

Naime, u 51. minuti je Neymar s terena iznesen na nosilima nakon što je stradao u duelu s Benjaminom Andreom. Prema prvim informacijama radi se o ozljedi gležnja, istog onog koji mu je stradao već u 1. kolu SP-a u Katru na utakmici protiv Srbije.

Za sada još nije poznato o koliko teškoj ozljedi se radi, a iz kluba su objavili kako će se Neymar podvrgnuti dodatnim pregledima u sljedećih 48 sati.

  • +11
PSG - Lille, francuska liga, 19.2.2023. Izvor: EPA / Autor: Mohammed Badra

'Ovo nije nesreća. Uvijek postoje razlozi za ozljede, a u ovom slučaju to je raspored, odnosno niz utakmica', rekao je trener PSG-a Christophe Galtier.

Neymarova ozljeda stigla je u neugodnom trenutku za PSG kojeg već u nedjelju (26. veljače) čeka veliki derbi s Tudorovim Marseilleom na Velodromeu, a onda 8. ožujka i uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka u Münchenu protiv Bayerna koji je u prvoj utakmici slavio 1:0.

Standings provided by Sofascore