zakulisne igre

[FOTO] Kako komentirati potez čelnika Istre 1961? Tvrde da trener Jumić ima njihovo povjerenje, a istovremeno pregovaraju s 'divom iz Žminja'

26.02.2021 u 11:09

Bionic
Reading

Premda se u sportskim kuloarima Pule spominjalo kako postoji velika mogućnost da Igor Pamić ponovno preuzme Istru 1961 nakon serije loših rezultata, do toga ipak neće doći. Danijel Jumić ostaje i dalje trener pulskog prvoligaša, doznaje se u Istri 1961.

Naime, poraz u derbiju začelja od Varaždina i posljednje mjesto na prvoligaškoj ljestvici natjerali su čelne ljude Istre 1961 da potraže iskusnijeg trenera koji bi 'probudio' momčad i poveo je do ostanka u nikad zahtjevnijoj Prvoj HNL pa je izbor pao na Pamića.

Međutim, razgovori nisu rezultirali dogovorom pa tako 'div iz Žminja' neće po treći puta zasjesti na klupu 'zeleno-žutih'.

'Razgovarali smo s trenerom Pamićem, to je istina, no od njegova angažmana, ipak, neće biti ništa. Danijel Jumić će i dalje voditi momčad i ima podršku vodstva kluba', rekao je predsjednik Istre 1961 Branko Devide.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +8
Istra 1961 - Varaždin Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX

Neslužbeno se doznaje kako je klub ovih dana pregovarao i s Brankom Karačićem, no ni ti pregovori nisu urodili plodom.

Očito, pobjeda u Šibeniku bila je presudna po pitanju statusa trenera Jumića koji će, za sada, i dalje voditi momčad.

Inače, Puljani su s trenerom Jumićem najprije osvojili bod protiv Rijeke na Rujevici (1:1), potom su uz dosta nesreće minimalno poraženi u derbiju začelja protiv Varaždina (0:1) na 'Drosini', da bi u srijedu u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa slavili u Šibeniku.

U nedjelju (15 sati, Arenasport 3, MAXtv) Istra 1961 gostuje kod Gorice u Velikoj Gorici.

Izvor: Wochit / Autor: Tportal/Arenasport