premijera već u petak?

[VIDEO/FOTO] Nenad Bjelica i službeno ima na raspolaganju ovog klasnog napadača; iz Kine stigli papiri za Ivana Santinija

25.02.2021 u 12:58

Bionic
Reading

Ovoga je četvrtka na mail NK Osijek stigla lijepa i očekivana vijest. Kineski nogometni savez dostavio je u HNS, a potom i na adresu kluba s Drave međunarodnu potvrdu za pravovaljanost registracije Ivana Santinija koji odmah stječe pravo nastupa za 'bijelo-plave'

U obrazloženju stoji kako je u skladu s FIFA-inim Pravilnikom o statusu i transferima igrača i Pravilnikom o registraciji klubova i igrača HNS-a Santini slobodan i može se registrirati za Nogometni klub Osijek.

Povremenom hrvatskom reprezentativcu, dakle, odobrava se privremena registracija, a kako je sve obavljeno u vremenski predviđenom roku, Ivan može zaigrati već u petak u Varaždinu. Taj dvoboj počinje u 18 sati uz prijenos na Arenasportu 1 (MAXtv).

Sigurno je ovo ohrabrujuća informacija i za njega i za stručni stožer na čelu s Nenadom Bjelicom, ali i za sve navijače osječkog prvoligaša.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +14
NK Dinamo - NK Osijek, Hrvatski Telekom Prva liga, 13.2.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL
Izvor: Wochit / Autor: Tportal/Arenasport