Crveno-bijela doha

[VIDEO/FOTO] Hrvatski navijači okupirali Dohu, priredili novi spektakl Vatrenima; ako Belgija padne, to postaje tradicija!

  • V.R.
  • Zadnja izmjena 01.12.2022 11:03
  • Objavljeno 01.12.2022 u 08:43
Bionic
Reading

Tisuće hrvatskih navijača stigle su u Katar kako bi bodrile Vatrene u ključnoj utakmici protiv Belgije (16 sati) za prolaz u osminu finala Svjetskog nogometnog prvenstva

Dohu su okupirali crveno-bijeli hrvatski dresovi u kojima stižu tisuće navijača. Fotografije s ulica Dohe zorno pokazuju kako se podiže temperatura uoči ključne utakmice 3. kola skupine F, a koja će se igrati na stadionu Ahmad bin Ali u Al Rajanu.

Suparnik Vatrenima bit će reprezentacija Belgije, a ulog je itekako velik. Hrvatskoj je za prolazak u osminu finala dovoljan i bod, a Belgiji igra samo pobjeda.

  • +24
Navijači Hrvatska - Belgija Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Prije nego izbornik Zlatko Dalić odredi sastav za Belgiju (spominje se da će istrčati ova 11-orica: Livaković - Juranović, Lovren, Gvardiol, Sosa - Kovačić, Modrić, Brozović - Kramarić, Livaja, Perišić) ponovno su najuporniji hrvatski navijači, njih nešto više od stotinu, napravili spektakl ispred hotela Hilton Doha, u kojem borave igrači.

Izvor: Cropix / Autor: Slobodna Dalmacija

Navijači su, kao i uoči utakmice protiv Kanade, napravili špalir na plaži ispred hotela noseći najveću hrvatsku navijačku zastavu, dugačku 200 metara i tešku oko 100 kilograma. Naravno, krenule su i navijačke pjesme te su doprle do soba igrača.

Dalić, Modrić i društvo trebaju takvu podršku, a to su rekli i uoči Kanade, koju je Hrvatska dobila s uvjerljivih 4:1.

Ako navijači opet donesu sreću Vatrenima, nema sumnje da će ovo postati tradicija…

  • +22
Atmosfera u centru Dohe uoči utakmice Hrvatska - Belgija Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec
Fotka je u CMS:Hrvatska - Belgija LIVE Molim te JAKO pazi na naslov, probaj biti brži s naslovom ako padne gol i naravno zakuhaj naslov kako se odvijaju rezultati na obje tekme s puno emocije LIVE objavi već oko 14:30... i sjedi na sofi i portalima i čekaj sastave i to odmah u naslov! da opet ne kasnimo. HVL i čujemo se -- Vlado Radičević
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal