ISPLATILO SE...

Evo što je poslije golčine života i prolaska u četvrtfinale Eura izjavio junak hrvatske reprezentacije Domagoj Bradarić

31.03.2021 u 20:49

Bionic
Reading

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija usprkos 1:2 porazu od Engleske u Koperu u susretu posljednjeg, 3. kola skupine D izborila je prolazak u četvrtfinale Europskog prvenstva koje se održava u Mađarskoj i Sloveniji, a junak je bio Domagoj Bradarić

Hrvatska je bila pred ispadanjem nakon što je Engleska golovima Ezea (12-11m) i Jonesa (74) povela sa 2:0, no Domagoj Bradarić je sjajnim pogotkom sa 25 metara u prvoj minuti sudačke nadoknade smanjio na konačnih 2:1 što je bilo dovoljno za prolazak jer je Portugal u drugoj utakmici ove skupine u Ljubljani svladao Švicarsku sa 3:0.

'Težak ritam, svaka tri dana igraš, ali evo na kraju se sve isplatilo. Vjerovali smo, mogao je svatko zabiti, ali eto zabio sam ja', rekao je Bradarić za HRT te dodao:

'To je tako kad cijela ekipa vjeruje i na kraju se to isplati. Vraćamo se u klubove, igrači su u dobroj formi, nadam se da će se vratiti bez nekih velikih ozljeda i da ćemo spremni dočekati nastavak.'

  • +16
Hrvatska - Engleska, Euro U-21, 2021. Izvor: Profimedia / Autor: Luka Stanzl / PA Images / Profimedia

Portugal je tako osvojio prvo mjesto s maksimalnih devet bodova, dok su Hrvatska, Engleska i Švicarska osvojile po tri boda. No, Hrvatska je na kraju imala najbolju razliku pogodaka te zauzela drugo mjesto.

Hrvatska će tako u četvrtfinalu 31. svibnja u Mariboru igrati protiv branitelja naslova Španjolske koja je osvojila prvo mjesto u skupini B.